Oldal kiválasztása

glitter_lips_ajkak_make_up
Sok minden jól néz ki a Pinteresten, műtermi fotókon – nos, a glitter lips nagyon jól néz ki a valóságban is! Egyáltalán nem nehéz elkészíteni sem, és nem, nem nyeled le a csillámport, ha jól csinálod! :)
A sztori: Rómeó és Júlia sminkemnél volt az a koncepció, hogy az egyik anyánál a szemsmink, a másiknál az ajak legyen hangsúlyos, így lett Lady Capuletnek MAC-glitteres ajka.
Hogy csináld? Annyi történt, hogy teljesen natúr ajkakra (se balzsam, se alapozás!) a kedvenc színű tartós, aplikátoros rúzsomba (Estée Lauder Double Wear-t használok, nagyon kiadós és tényleg6-8 órát kibír extréém körülmények között is) még mielőtt megszáradna a réteg, finoman az ujjaddal beleütögeted a glittereket. Utána tépsz egy darab celluxot/szigetelő szalagot, ragadós felével összeszedegeted az összes rossz helyre hullott csillámport – és már kész is vagy! Se szájfény, se balzsam!
Az érzés: felejthetetlen… :) Kb. 10 percig, míg megszokod, olyan, mintha a sivatagban mászkálnál, mondjuk 2 napja. De a képeken és színpadon is jól néz ki nagyon, szóval néha megéri bevállalni a kényelmetlenséget !
Részletek: Csillámokat mindenképpen MAC-et javaslok, összehasonlíthatatlanul szebb fénye van, mint a többinek. Nem csak súlyos ezrekért lehet kapni őket, pár száz forintért a sminkesek “mérnek ki” kisadagokat (1-2 gr), ami úgy 100 alkalomra elég! Már csak keresned kell az ismerősök között egy sminkest, és lehet kísérletezni.
A Pinboardon találsz még pár inspirációt!