Oldal kiválasztása

TANDI Flora nevével a zene.hu-n találkoztam először, év elején, Miklósa Erikával közös (Hazatalál/Fly Away) duettjéről és Lara Fabiannal készülő közös dalukról beszélt, én pedig gyorsan utánanéztem neten. Így akadtam rá az azóta is nagy kedvenc La Donna Che Vorrei dalra. Most pedig itt, az Énekesnő Magazin hasábjain hallhatjátok/láthatjátok először

TANDI FLORA: A Magány | Ma Solitude

című új klipjét!

Tandi Flora tavaly ősszel megjelent „Premier” című lemezéről már napvilágot láttak olyan gyönyörű duettek, mint a Hazatalál Miklósa Erikával, vagy a La donna che vorrei Puskás Petivel. Flora most nagyon diszkrét, bizalmas hangulatot teremt A Magány című dalával, melyet Démémtér Láslóval énekelt lemezre, és a duett most videoklip formájában is megtekinthető.
A dal kétnyelvű (magyar-francia), mely Flora frankofón elhivatottságát is tükrözi, valamint tiszteletét nagy kedvence, Lara Fabian előtt, aki az eredeti dalt egy görög származású énekessel, George Perris-vel adta elő. A szerzemény arról szól, hogy a ránk telepedett keserves magánytól megszabadulhatunk, ha rátalálunk a másik felünkre, a lelki társunkra, az élet szép oldalára.
A videoklip minimalista világa szimbólumokban gondolkodik, ahogy a sötétségből fény lesz, a darabokból pedig egy egész, hiszen már a Biblia is kimondta: jobb, ha ketten vannak együtt, mint ha egy van egyedül.